استین گلاس چینی

روش استین گلاس

خواندن بزرگترین مشکل در اکثر استین گلاس دارای ناتوانی­های یادگیری است (هالاهان و کافمن، 1388). بر اساس یافته­های بکن و ووجک[1] (2004؛ به­نقل از هالاهان و کافمن، 1388) در حدود 80 درصد از بچه­های با ناتوانی یادگیری، مشکلات عمده­ای در خواندن دارند. در DSM- IV- TR  اختلال استین گلاس چنین تعریف شده است: حالتی که در آن پیشرفت خواندن پایین­تر از حد مورد انتظار بر حسب سن، آموزش و هوش کودک است. این اختلال به میزان زیادی مانع موفقیت تحصیلی یا فعالیت­های روزانه مرتبط با خواندن می­شود.

 

سختی استین گلاس

در صورت وجود یک اختلال عصبی یا حسی، میزان ناتوانی خواندن بیش از آن حدی است که معمولأ با اختلالات دیگر دیده می­شود. مشخصه­ی اختلال خواندن، ناتوانی برای بازشناسی واژه­ها، خواندن کند و نادرست و فهم ضعیف است. مشکلات خواندن در کودکان ممکن است در کلاس اول خود را نشان دهد. کودکان در مقاطع پایین ابتدایی، گاهی با استفاده از حافظه و استنباط اختلال خواندن را جبران می­کنند؛ به خصوص اگر هوش بالایی داشته باشند. در چنین مواردی اختلال ممکن است تا سن 9 سالگی یا بیشتر خود را نشان ندهد. کودکان مبتلا به اختلال خواندن ممکن است در خواندن شفاهی دچار اشتباهات متعددی شوند. این اشتباهات شامل حذف، اضافات و تحریف کلمات است. چنین کودکانی در تمیز ویژگی ها و اندازه­ی حروف چاپی به خصوص حروفی که در جهت­گیری فضایی و طول خط متفاوتند، دچار اشکال می­شوند. مشکلات این دانش­آموزان در برخورد با زبان نوشتاری یا چاپی ممکن است مربوط به حروف منفرد  جملات و حتی یک صفحه باشد. سرعت خواندن کودک کند است و اغلب میزان درک او پایین است. اکثر کودکان دچار اختلال خواندن، متناسب با سن­شان قادرند از روی متن نوشتاری یا چاپی کپی کنند، ولی تقریبأ همه­ی آن­ها در هجی کردن مشکل دارند (سیف­نراقی و نادری، 1387).

توانایی­های استین گلاس

در میان مهارت‌هاى تحصیلى نوشتن‌، پیچیده‌ترین و عالى‌ترین مهارت است که در دوران تحصیل آشکار

مى‌شود. کودکى که دچار ناتوانى یادگیرى در نوشتن است، در خواندن نیز مشکل دارد. نوشتن، کنش پیچیده‌ى دستگاه اعصاب مرکزى و انتقال افکار به شکل زبان نوشتارى است. هم­چنین می­توان گفت در میان مهارت­های تحصیلی پایه، نوشتن ملموس­ترین مهارت نام گرفته است. چرا که سندی کتبی از خود به جای می­گذارد. نوشتن علاوه بر این­که از مهارت­های اساسی و پیش نیاز موفقیت تحصیلی و مدرسه است، در زندگی روزمره نیز از مهارت­های اساسی و مورد نیاز به حساب می­آید. چرا که در دنیای با سواد امروز، فردی که در مهارت­های پایه خواندن و نوشتن مشکل داشته باشد، در وضع نامطلوبی قرار می­گیرد (سلیمی، 1387).

استین-گلاس

ادرس کارگاه دکو روی نقشه

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.